سفارش تبلیغ
صبا ویژن

























فطرس

صهیونیسم چیست؟
صهیونیسم ریشه در کلمه صهیون(صیون)دارد که نام کوهی در جنوب غربی قدس(اورشلیم)است که صهیونیستها ادعا می کنند حضرت داوود وحضرت سلیمان(ع)زمانی آنجا سکونت داشته اندوخداوند این سرزمین را به آنها وعده داده است تا بتوانند دوباره این حکومت را در آنجا برپا گردانند.البته گستره این حکومت نه تنها فلسطین که از نیل تا فرات است(یعنی خاور میانه ،استراتژیک ترین ومهمترین نقطه زمین).مبنای این ادعای صهیونیست های سلطه طلب همان تورات تحریف شده است.توراتی که قدیمی ترین نسخه آن دو یا سه قرن بعد از هجرت نوشته شده است.در دوران های گوناگون تاریخی وطی سالیان دراز زرسالاران وسردمداران یهود در پی تسلط بر همه دنیا بودند(که این خود ریشه در نژاد پرستی این قوم دارد).نقطه آغازین ان تسلط همان فلسطین امروزی بود.جنبش صهیونیستی به عنوان یک تشکل سیاسی سازمان یافته ،در جهت رسیدن به هدف مذکوردر سال 1897 توسط تئودور هرتزل که یهودی اهل مجارستان بود،بنیانگذاری شد.وی در پی انتشار کتاب دولت یهود خود،با استفاده از جو ضد یهودی آن روز توانست اولین کنگره صهیونیستی را در شهر بال سوئیس در سال1897برگزار نماید.هرتزل در جریان کنگره اول چنین می گوید:"ما قصد داریم سنگ بنای خانه ای را بگذاریم که امت یهود در آن ماوا خواهد داشت وصهیونیسم در پی ایجاد وطن ملی یهودی در فلسطین با ضمانت قانون وشناسایی بین المللی است.
این سازمان ریاکارانه نام جنبش خود را صهیونیسم گذاشت تا با تبلیغات دروغین خود،بتواند عمل غاصبانه خود را نزد جهانیان توجیه نموده ونیز وسیله ای برای جلب توجه توده پراکنده یهودیان در سراسر جهان باشد.

تاسیس دولت صهیونیستی
سال 1882 میلادی که همزمان با اشغال مصر توسط انگلستان بود،مصادف بود باآغاز جشن صهیونیسم.این جنبش در سال 1897پس از کنگره بال سوئیس اعلام موجودیت کرد.در سال 1902حکومت آرتور بالفور تصمیم گرفت تا در شرق آفریقا ومنطقه عریش موطنی به یهودیان اختصاص دهد،اما تلاش های وی نا موفق بود.در سال1903بعضی یهودیان درباره تاسیس کشوری برای خود در سینا با حکومت انگلیس مذاکره کردند.پس از آن هرتزل،بنیانگذار صهیونیسم به انگلیس اعلام کرد که تنها راه حل مشکل یهودیان ایجاد وطنی برای پناه دادن به مهاجران یهودی است.این اندیشه در غرب،به ویژه در شخص بالفور تاثیر فراوان گذاشت.
در ابتدای قرن بیستم در حالی که هدف سیاست استعماری انگلیس تثبیت وجود خود در هند،مصر وبخش های بزرگی از آفریقا ونیز حمایت از راه های مهم منتهی به این مستعمره ها بود،اوضاع جدیدی در صحنه سیاست جهانی پدیدار گشت.استعمار انگلیس،اهمیت فراوان وسوق الجیشی فلسطین ونقش بزرگی که می توانست به حکم موقعیت خویش در آینده استعماری آن ایفا کند،درک کرد.فلسطین جایگاهی اساسی برای حمایت از صحرای سینا وکانل سوئز بود.که این کانال مهم ترین مصالح استعماری انگلیس وراه هند وآفریقا را تشکیل می داد.فلسطین پیوند گاه سه قاره وپایگاه عمده ای برای تمام طرح های توسعه طلبانه ای بود که بعد ها پس از فروپاشی امپراتوری عثمانی،در سوریه،اردن ،عراق وجزیره العرب رخ داد.
در زمانی که ملت فلسطین،طرح های پیشنهادی انگلیس بر اساس اعلامیه بالفور وسند قیومیت را رد می کرد وهمواره بر تاسیس حکومت ملی در کشور تاکید می ورزیدند تا عرب ها ویهودیان به تناسب جمعیت در آن شریک باشند،انگلیس این درخواست را قاطعانه رد می کرد.نخستین نظریه منفی در کتاب سفیدی آمد که ویستون چرچیل وزیر مستعمرات آن زمان در سال 1923 منتشر کرد،در آن گفته شد:
(حکومت بریتانیا نمی تواند با تاسیس حکومت ملی موافقت کند،چون تاسیس چنین حکومتی اجرای برنامه تاسیس وطن ملی یهودیان در فلسطین را به تعویق می اندازد).پس از شدت یافتن مقاومت فلسطینی ها در برابر انگلیس وهجوم صهیونیست ها،انگلیسی ها یقین پیدا کردن که بهترین وسیله برای سرکوب فلسطینی ها وتشکیل دولت یهودی،نیروی مسلح است.از این رو آنها به طور آشکار به مسلح کردن وآموزش دادن صهیونیست ها پرداختندودر زمان انقلاب 1939.1936مقادیر زیادی اسلحه به صهیونیست ها دادند.پس از شروع جنگ جهانی دوم حکومت انگلیس تلاش های خود را برای سازمان دهی نظامی صهیونیسها ومسلح کردن آنها افزایش دادولشکر یهودرا تاسیس کرد وپس از پایان جنگ جهانی به نیروهای آن اجازه داد که با اسلحه خود وارد فلسطین شوند.انگلیس همواره ادعا می کرد که در اداره کردن فلسطین از سیاست بی طرفی پیروی می کند.اما جنگ جهانی دوم از ماهیت سیاست واهداف استعماری آن کشور پرده برداشت.در این سال انگلیس اجازه داد تا انتقال صهیونیست ها به فلسطین ادامه یابد.در دسامبر 1930نیز عده ای از افسران خود را مامور کرده بود به اعضای سازمان صهیونیستی هاگانا آموزش نظامی بدهند تا شیوه مقابله با اعراب را بیاموزند.ودر سال 1944 کمیته مرکزی حزب کارگر انگلیس ضمن جلسه فوق العاده ای در لندن اعلام کرد:
(تبدیل فلسطین به کشوری یهودی وبیرون راندن مردم عرب آن به کشورهای مجاور لازم وضروری است).
وسرانجام در سال1946 هنگامی که حکومت انگلیس اطمینان پیدا کرد که زمینه لازم در مجامع بین المللی برای تاسیس دولت یهود در فلسطین آماده شده است،با تفاهم وهمدستی آمریکا وجنبش جهانی صهیونیسم مساله را در سازمان ملل متحد برای یافتن راه حلی مطرح کرد .به این ترتیب بود که قطعنامه تقسیم فلسطین در سال 1947 صادر شد.وقتی که در مجمع عمومی سازمان ملل متحد درباره تقسیم فلسطین رای گیری شد،انگلیس علی رغم داشتن نقش اول واصلی در طراحی وزمینه سازی تقسیم وسپس اجرای آن،رای ممتنع داد.زیرا اطمینان داشت که این رای اکثریت آرای لازم را به دست خواهد آورد.انگلیس این موضع گیری را برای فریب عربها ومسلمانان اتخاذ کرد،تا به آنها بقبولانند که در تقسیم فلسطین نقشی نداشته است.وبالاخره شورای عمومی صهیونیسم باتشکیل کمیته اجرایی،دیوید بن گورین را به عنوان ریاست این کمیته منصوب کرد،وی اندکی پس از به رسمیت شناختن حضور یهودیان در فلسطین ودرست یک روز قبل از قیومیت انگلیس در فلسطین،تاسیس دولت اسراییل را اعلام کرد ونخستین کابینه این دولت را به ریاست خود تشکیل داد.(14می1948).


برای تاسیس دولت اسراییلی البته مقدماتی لازم بود،پس تدابیری اندیشیده شد:
? مراجعه به کتاب مقدس یهودیان(تورات)وبه خصوص کتاب های تاریخی (مشخصا کتابهای یوشع،شموییل،شامان وتفسیر قشری وصهیونیستی از آن).
? بازگشت به تاریخ جنگ جهانی دوم وانهدام یهودیان توسط رژیم نازی ومبدل ساختن آن به اسطوره چرا که قبل از آن حرکت های ناسیونالیسم افراطی در بین اروپاییان وبه خصوص آلمان ها شدت گرفت وموج یهودی ستیز در آن کشورها روبه گسترش بود.
? عامل دیگر که باعث تشدید توتالیتاریسم صهیونیستی در بین سران اسراییل گردیداعتقادبه(قوم برگزیده)بود.یهود برآن است که تنها قوم مورد توجه وبرگزیده خداوند است که این نظریه لااقل در سه جای تورات رد شده است.
? اسطوره پردازی ومظلوم نمایی صهیونیسم که یک دست کاری بزرگ در تاریخ محسوب می شود.اسطوره مرگ 6میلیون یهودی است که در جنگ جهانی دوم قتل عام شدند، که این مطلب بر طبق متون ومدارک مستدل ارایه شده در دادگاه نورنبرگ به 100000 نفر تقلیل یافت.
? انتظار قائم(نجات دهنده)

چهار مفهوم یا ویژگی رژیم صهیونیستی
? نژاد پرستی:برای صهیونیسم ،نژاد، تمایز مردم از یکدیگر است وبه اعتقاد آنها این نژاد پاکترین واصیل ترین نژادی است که باید برهمه نژادهای دیگر غالب شود.این مکتب برای نژاد خود(رسالت جهان وایجاد نظمی نوین)قائلند ودیگر نژاد ها را پست ومحکوم به سلطه خویش می دانند.
? اسطوره سازی های جعلی تاریخی ودروغ پردازی:این مکتب برای توجیه توسعه طلبی ها وتجاوزات خویش به دیگر ملت ها،افسانه هایی از یک قدرت تاریخی متعلق به نژاد خود جعل می کنند وهدف خود را احیای گذشته وانمود می سازند وسردمداران صهیونیست سیاسی نیز احیای دوران موهوم امپراتوری داوود وسلیمان را از دوهزار سال پیش الگوی کار خود قرار داده اند ووعده(اسراییل بزرگ)را به پیروان خود می دهند.
? اعلام آشکار اهداف آینده:صهیونیست ها از سالها قبل از اجرای اهداف خود برنامه های خود را به صورت مکتوب وعلنی منتشر ساخته اند،اما علاوه بر غیر منطقی وهذیان گونه بودن این اهداف نه تنها بدی تلقی نشده بلکه هیچ اقدامی در جهت پیشگیری از آنها به عمل نیامده است.هرتزل از سال1896در دولت یهودی که در واقع اساسنامه صهیونیسم سیاسی است هدف تاسیس یک دولت یهودی را اعلام داشته است.
? بی اعتنایی به اصول وارزش ها:علی رغم تعصبات خشک وخشنی که نسبت به اصول ایدوئولوژیهای خود ابراز می دارند،اما برای رسیدن به منافع خویش حتی به همان ایدوئولوژی نیز وفادار نیستند.همکاری با دشمن را در مواقع لزوم مجاز می شمارند.این دولت تا زمانی به مقررات بین المللی وفاداراست که به سود آنها باشند وهرجا منافع شان اقتضا کند کلیه اصول را نادیده می گیرند.
افکار واعتقادات صهیونیسم
صهیونیسم اندیشه واعتقاد خود را از کتاب های مقدسی که یهودیان آن را تحریف کرده اند گرفته است وبه عبارت دیگراین جنبش اندیشه های خود را در کتاب(پروتکل های حکمای صهیون) به تصویر کشیده است.درزیر به چند نمونه از سیاست ها واندیشه ها اشاره می شود:
1)تابعیت اسراییلی یهودیان جهان 2)هدف سیطره یهودیان بر جهان بر اساس وعده یهود 3)برپایی حکومت نیل تا فرات و...


دیانت یهود
دیانت یهود در حال حاضر بر دواصل مبتنی است.یکی تورات واصل دیگر تلمود.هر دو اصل ساخته وپرداخته خود یهود است.اصل اول تورات را در 700یا800سال قبل از میلاد نوشته اند واصل دوم را در بین قرن دوم یا پنجم میلادی.
نظر محققان بر این است که هر آن چه درتورات آمده در درجه اول همه اقتباس شده از اصول قدیم است تا تاریخ خود یهود،نوشته ها مبتنی بر فرهنگ کنعانی ها وبابلی هاست ودر خلال بیانات متعرض حوادث تاریخی از قبیل ذکر نامها،ذکر شهرها واماکن شده است واز شخصیت های معروف کنعانی نام برده شده است.تورات را به دو قسمت عهد قدیم(یا عتیق)وعهد جدید تقسیم نموده اند.از عهد جدید عهد انجیل را منظور دارند،اما عهد قدیم در نزد هردوقوم یهودیان ومسیحیان مقدس است وجزیی از دیانت مسیح نیز به شمار می آید.
تلمود در نزد یهودیان جزیی از احکام دیانت است.معنی تلمود تعلیم،شرح وتفسیر است.تلمود مجموعه ای از شرایع قوم یهود است که از شرح وتفسیر تورات واستنباط از احکام آن به وسیله علمای یهود تدوین یافته است.از تلمود به دو عنوان یاد می برند.یک عنوان مشنه است وعنوان دیگرجمار.
مشنه عبارت است از مجموعه تقالید مختلف یهود پیرامون حیات یهودیت با بعضی از آیات تورات.اعتقاد یهوداین است که این تقالید وتعالم شفاهی است که موسی(ع)به قومش ابلاغ کرده است.
اما جمار مجموع مناظرات وتعالیم تفاسیری است که در مدارس عالیه بعد از مشنه جمع آوری شده وبه صورت کتاب درآمده است.











نوشته شده در شنبه 89/2/25ساعت 12:13 عصر توسط حسین بیک محمد لو نظرات ( ) |


Design By : Pichak